Interiors

Vår idé är att varje objekt är unikt; att det är de små detaljerna som ger din bostad förutsättningen att bli något alldeles enanstående.

Att inreda sin bostad är en process som många gånger tar mycket lång tid; en urspunglig idé modifieras och anpassas, allt eftersom behoven förändras.

Tillsammans analyserar vi era behov och intentioner och lyfter fram hemmets bästa egenskaper i linje med vår vision om inredning – att ett hem ska andas sober och mogen elegans, med små inslag av föränderliga detaljer och unika ting. Ett hem ska genomsyras av personlig karaktär, väcka beundran och ge en ombonad känsla att välkomnas till.

Om Interiors

Vårt sortiment utgörs till stor del av möbler, textil och detaljer som går att skräddasy efter dina önskemål om både färg, material och mått. Detta gör oss unika i vårt sätt att arbeta och möjligheten att utveckla ett hem där samtliga sinnen stimuleras och möjligheterna är oändliga.

Pris enligt offert.

Önskar ni hjälp med att inreda ett enstaka rum, ett helt hus, konsultation vid renovering eller nybygge?

Kontakta oss så bokar vi ett första möte och berättar mer om våra tjänster, varumärken och de samarbetspartners som finns med på vägen mot ett karaktärsdanande hem, där allt in i minsta detalj är väl genomtänkt.

Tillsammans skapar vi ert drömhem, utifrån en gemensam vision och hemmets unika förutsättningar.

Tillsammans analyserar vi era behov och lyfter fram hemmets bästa egenskaper.

Kontakta Oss