PROJEKT

Genom ett nytänkande helhetskoncept kan Deco Studio Consulting erbjuda skräddarsydda lösningar och helhetskoncept för både privatperson, företag och offentlig miljö. Vi arbetar alltid med en strävan om att leverera en totalupplevelse, där alla sinnen stimuleras och varje objekt bjuder på en unik lösning skräddarsydd enligt era önskemål och behov.

Uppdrag

Tack vare vårt breda nätverk av både leverantörer och samarbetspartners kan vi erbjuda allt frän platsbyggda lösningar, färg- och materialval till möbler, handplockade detaljer, belysning och textil. Genom noggrant handplockade samarbetspartners har vi arbetat fram ett koncept där vi finns med genom hela projektet; från Idé till färdigställande och kan erbjuda möbler och detaljer från flera av världens ledande varumärken.

Vi arbetar till stor del med fysiska presentationer, där varje projekt får sin unika material- och färgkarta, som vi sedan skräddarsyr varje möbel, matta och detalj utifrån. Detta gör oss helt unika i vårt sätt att arbeta, eftersom du som kund alltid kan få exakt det slutresultat du önskar, både i färg, form och material.

Vi tar oss an och finns med genom hela projektet från idé till färdigställande av ett fulländat slutresultat, genomsyrat av passion och drivkraft. Pris enligt offert.

Kontakta Oss